Spilleautomater for bilentusiasten

Drømmen om en ny og eksklusiv sportsbil forblir ofte bare dette for mange – nemlig en drøm. Hvis du ikke har en ekstra million eller to liggende rundt kan det ofte være vanskelig å prioritere en flunkende ny sportsbil over mer praktiske fremkomstmidler, men det betyr ikke at drømmen må gis opp fullt og helt.

Interessen for sportsbiler kan nemlig være en hobby, med muligheter for underholdning og utstillinger. Hvis du ikke har mulighet til å suse gjennom gatene selv, kan for eksempel et spill være et godt alternativ. Det finnes for eksempel flere spilleautomater med bil som tema, og det beste her er jo at det faktisk er mulighet for å vinne penger på spillet. Hvem vet, kanskje du vinner storgevinsten og kan bruke den på drømmebilen?

Drive: Multiplayer Mayhem

Som NetEnt sier: «Welcome to the future!». I denne spilleautomaten er det ikke mangel på fart og spenning, med et ekte race til mållinjen. Videoautomaten Drive: Multiplayer Mayhem fra NetEn har fem hjul og tre gevinstlinjer, og byr på spennende Multiplier Wilds og gratisspinn. Med en mulighet for å nå hele x120 multiplikator ser vi ingen grunn for å ikke prøve det ut! Du kan starte med å teste ut spillet gratis på NetEnt sine nettsider, og så se om du vil bevege deg over til å gjøre noen innskudd etter hvert.

Racing for Pinks

Hvis du er ute etter et ekte billøp er Racing for Pinks noe for deg. Denne videoautomaten er utviklet av spilleverandøren Micrograming, som alltid leverer topp kvalitet, fantastisk grafikk og et gjennomført tema. Er du klar for et spinn? Spilleautomaten har fem hjul som gir hele 243 muligheter for å vinne, så her er det god sjanse for å stikke av med en gevinst. I tillegg har spillet en helt spesiell «Turbo Charged Bonus Boost», hvor du gjennom et billøp får muligheten til å få en x175 multiplikator.

Freaky Cars

Hvis bil er spillets tema passer dette selvfølgelig bilentusiasten, men i denne spilleautomaten er også symbolene biler – et ekstra pluss. Hele spillet er gjennomført med et distinkt biltema, som virkelig gleder ethvert bilhjerte. Freaky Cars er en standard spilleautomat med fem hjul og 30 gevinstlinjer. De forskjellige symbolene, bilene, er verdt en ulik mengde mynter, og det finnes også wild symbol. Spillets bonusfunksjoner gjør at du kan få gratisspinn, og det er også mulighet for multiplikator.

I dagens casino-landskap finnes det spilleautomater med de fleste temaer, og biler er selvfølgelig intet unntak. Disse eksemplene er ett lite utvalg av hva som finnes på nettet, så det gjelder å søke litt rundt og finne sin egen favoritt. Disse spillene er selvfølgelig ekstra morsomme fordi i tillegg til å by på underholdning i en kjedelig hverdag, kan de faktisk resultere i ekte gevinster. Hvis du blir en heldig vinner kan du kanskje gripe muligheten og kjøpe deg én sportsbil? Valget er ditt, men reisen starter her.