De dyreste sportsbilene på markedet

Det er ingen tvil om at det finnes dyre biler på markedet i dag, men det er noen som er litt dyrere enn andre. Noen ser på biler som en nødvendighet og noe man bruker for å komme seg fra A til B, mens andre bruker det som ett statussymbol. Da er det ofte snakk om sjeldne biler, enten fordi de er gamle og det ikke er mange igjen av dem, eller fordi det var en spesiell utgave eller kanskje fordi de er spesiallaget.

Lykan Hypersport

Dette er en bil det er forventet at det kun skal bygges syv eksemplarer av. Den første har allerede blitt levert til politiet i Abu Dhabi, og med 780 hestekrefter så er det ikke snakk om å kjøre fra denne. Disse tingene i seg selv sier at den kommer til å bli dyr, men med én prislapp på 3 400 000 millioner dollar, så er det ikke bare det som gjør denne spesiell.

Som nevnt er det hele 780 hestekrefter i denne bilen, men det er også LED lamper foran som er dekorert med edelstener av ditt valg, inkludert hele 440 diamanter! Selve bilen i seg selv ser også ut som én badass versjon av Batmobilen, som ingen av oss hadde hatt noe imot å kjøre i. Hvis du synes tre og en halv million dollar er litt drøyt for et kjøretøy, så finnes det også én modell som kun koster 1,85 millioner dollar ved navn Fenyr Supersport.

Aston Martin AM-RB 001

Det er vel nesten ingen overraskelse at man finner én Aston Martin bil på denne listen. Aston Martin har alltid vært en dyr luksuriøs bil, men denne er i en klasse for seg selv. Den koster hele 3 900 000 millioner dollar! Det er én 2018 modell som ble utviklet i samarbeid med Red Bull Racing. Den har en V12 motor og karbonfiber struktur slik at den er lett og smidig. Den vil kun komme i 99-150 eksemplarer for vanlig kjøring, og 25 for banekjøring.

Bugatti Type 57SC Atlantics

Som nevnt før så finnes det noen biler som ligger såpass høyt oppe i pris at de rett og slett bare kan sees på som et statussymbol, fordi de er så dyre at man kan tenke seg at ingen vil kjøre de.

Bugatti Type 57SC Atlantics er én veldig sjelden bil som det ikke ble laget veldig mange av. Den er designet av Ettore Bugatti sin egen sønn Jean og kom på markedet i 1936. På den tiden var den verdens mest avanserte bil og det ble kun laget rundt 630 eksemplarer av den. Det er kun igjen to eksemplarer i verden, én fra 1936 og én fra 1938 som er eid av Ralph Lauren.

På grunn av liten produksjon, hvor avansert den var og hvem som har designet og laget den så er det ikke rart denne er dyr. Men prislappen som er på den er fortsatt svimlende stor. Denne bilen er verdsatt til rundt 40 millioner dollar! Man må altså være godt over lotto millionær for å få råd til én av disse.